0
0
Subtotal: 0.00 lei

Niciun produs în coș.

Toate produsele comercializate de PREVENIREA.RO beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor.

Toate produsele beneficiaza de garantie in conditiile Legii 449/2003. Conditiile acordarii garantiei difera de la caz la caz, pentru persoane fizice, respectiv, pentru persoane juridice.

In acest sens, garantia va fi acordata diferentiat, in conditiile legislatiei speciale privind garantiile produselor, respectiv, in conditiile Codului Civil.

Certificatele de garantie contin toate informatiile necesare despre modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie si informatiile necesare pentru contactarea centrelor de service autorizate de producatori.

Certificatele de garantie pe suport durabil pentru produsele de folosinta indelungata se elibereaza odata cu achizitionarea produselor si se inmaneaza la momentul ridicarii sau livrarii produselor.

Va rugam ca, in cazul in care ati primit produsul fara instructiuni de utilizare si/sau certificat de garantie sa reclamati lipsa acestora in cel mult 48 de ore de la primirea produsului.

Pentru a beneficia de garantie trebuie sa aveti asupra dvs.factura in original si certificatul de garantie (daca acesta a fost emis).

Daca intampinati dificultati in utilizarea produselor achizitionate de la PREVENIREA.RO va recomandam sa consultati cu atentie manualul de utilizare al produsului, poate aveti la indemana solutia la problema dumneavoastra.

Daca problema persista si produsul achizitionat de la PREVENIREA.RO se afla in perioada de garantie stipulata in certificatul de garantie si acesta respecta conditiile prevazute in certificat atunci acesta va fi reparat de centrele service autorizate fara niciun cost pentru dumneavoastra.

Daca intampinati dificultati sau daca doriti sa faceti o reclamatie ori sesizare va rugam sa apelati Serviciul Suport Clienti Industrial Cruman la numarul de telefon 0724306714 sau pe adresa de email comenzi@prevenirea.ro, pentru remedierea situatie.

* Toate campurile sunt obligatorii

INFORMATII

CONTACT RAPID

Societatea noastra , produce si comercializeaza intreaga gama de indicatoare de securitate care sunt prevazute de normele legale in vigoare, atat in tara cat si in Comunitatea Europeana, dat fiind faptul ca Romania este afiliata la organismele Europene si a adoptat inclusiv sistemul European de semne si simboluri utilizate in activitatile economice , indiferent de domeniul acestora. 

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata de pret! 

0
    0
    Cosul de cumparaturi
    Cosul este golInapoi la magazin
    Scroll to Top
    Call Now Button